Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2008, 22:20   #517
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Ok, mam trochę wiedzy w tym zakresie więc powiem coś konkretnego, zamiast lać wodę, mimo, że to nie ten FAQ.

Po pierwsze - nie ma czegoś takiego jak PACC na 30 dni.

Ustalanie subskrypcji polega na pobieraniu z Twojego konta co miesiąc 1/3 ogólnej ceny pacca na 3 miesiące. Teoretycznie może to być pacc na 30 dni, ale w praktyce tak nie jest.

Co więcej, nie chciało mi się czytać, ktoś by musiał sobie indywidualnie sprawdzić; ustalając subskrypcje zawierasz jakby umowę z CipSoftem, że przez 3 miesiące co 30 dni (3 razy) pobiorą oni od Ciebie te ~7 dolców. Za zerwanie umowy i nie przelewanie dalej może być określona kara, ban konta czy coś takiego. (jednak tego nie sprawdzałem, trza by poczytać faq na tibia.com, ale nie kce mi się).

Subskrypcje (abonament) można zamówić wyłącznie na swoje konto - to wszyscy wiemy. Oczywiście to tylko teoria, bo w praktyce wystarczy znać hasło do konta dla którego zamawiasz abonament i powiedzieć że to Twoje konto. Jednak takie przypadki rozpatrywane są przez Customersów o ile mi wiadomo.

Co za tym idzie, jeśli za zerwanie subskrypcji jest jakaś kara (bo domyślnie ma to być pacc na 3 miesiące z pobieraną kasą co miesiąc) to kupując komuś ten "pacc na 30 dni" możesz po 30 dniach doprowadzić do banicji konta danej osoby.

To tyle ile chyba chcesz wiedzieć, jakbyś miał jakieś pytania to pisz tutaj, pewnie odpowiem.

@down
Biorąc pod uwagę tematykę mojego posta, to no, nie ma :3
@down2
Numer karty to po angielsku "Card number" - poniższe zdjęcie tego dowodzi.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 29-06-2008 o 00:03.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem