Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 08:57   #4405
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

Żal 20mln za Messiego? Chyba 120...zresztą to 25mln za Arszawina to też moim zdaniem gruba przesada.
Z tych spekulacji idzie się pośmiać. Niedawno czytałem że Inter chce Xaviego, Milan Puyola, a do Barcy przejdzie Pirlo

btw. Liliam Thuram zagrał ponad 140 meczy w reprezentacji, grał w takich klubach jak Monako, Parma, Juventus i Barcelona. Teraz wykryto u niego wadę serca. Szkoda go
Ukryty tekst:
Jeszcze wczoraj Lilian Thuram bliski był przejścia do PSG, dziś już jednak wiadomo, że transfer ten nie dojdzie do skutku. "Lekarze wykryli u mnie wadę serca. To może być ta sama choroba, którą życiem przypłacił mój brat uprawiający koszykówkę", powiedział dziś sam zawodnik na konferencji prasowej.

Kardiolog ze szpitala Pitié-Sapétrière, w którym Thuram przechodził testy medyczne, stwierdził że rozmiar serca piłkarza sugeruje, iż nie możemy mówić już o zdrowym sercu sportowca, lecz o jego wadzie.

"Musimy dowiedzieć się czy to ten sam problem, który dotyczył jego rodziny", powiedział lekarz Rolland. Warto wiedzieć, że oprócz brata, również matka Thurama zmarła ze względu na wadę serca. "Jeżeli to ta sama choroba, lepiej żeby gracz zakończył karierę", dodał.

Transfer 36-letniego obrońcy do PSG wydawał się być niemal pewny. W związku z zaistniałą sytuacją dalsza sportowa przyszłość piłkarza stoi pod dużym znakiem zapytania.

[źródło: Sport]

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 28-06-2008 o 09:03.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem