Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2004, 22:28   #29
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galadriel
[...]Tibia, to nie garmażerka, człowieku. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeżeli tak ci na żarciu zależy, to idź do McDonalda i napchaj się Hamburgerów. Powodzenia. Ludzie, (odwołam się do posta eee... Myshachqa, bo chyba tak to się odmienia...?) Tibia, to nie symulacja życia, jeżeli chcesz żreć sechłą Pizzę, sikać i oglądać wiecznie Przyjaciół, zamiast zabijać Dragony, proszę bardzo. Wyłóż z własnej kieszeni, idź do sklepu z grami i kup sobie The Sims. Aha, i eee... Virius, to jabłko wygląda bardziej jak kasztan.
Koleżko, Tibia to gra RPG, czyli grania ról. W niej liczy się KLIMAT i właśnie przez takich ludzi jak ty on zanika. Tibia to miała być symulacja życia dawnowiecznych wojowników i magów.
I coś jeszcze: nie komentuj tak negatywnie czyichś prac, zamiast tego daj jakąś sensowną krytykę.
Przypuśćmy na to że mam ciebie opisać, piszę: "głupol". Jak myślisz, co w tobie jest złe, co musisz poprawić? Nie ma to jak rzeczowa krytyka, na przykład "samolubność". (nie chciałem cię obrazić, to był tylko przykład... )