Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 09:22   #457
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez griegori123 Pokaż post
Kiedys zastanawialem sie czy mozna zdobyc spike sworda oczywiscie wszedlem na tibia wiki zeby poczytac o mino magu i dowiedzialem sie ze do mino maga mozna sie dostac wtedy kiedy kolo tajemniczego ghoula pojawi sie stwor o wygladzie mino maga(nie pamietam jak sie nazywal) wtedy automatycznie w dead humanie u rotow pojawia sie klucz do drzwi mino maga gdy zabijemy mino maga to wchodzimy w teleport a tam bardzo dlogi pokoj na koncu tego pokoju stoi skrzynka a w skrzynce spike sword i to koniec questa
Tak, zajrzałeś na wiki i czujesz się mONdry. Może skończ kłamać i wyjdź z forum? To twoja wymyślona teoria, nic nie wnosisz. Chcesz to nam zaprezentuj na filmie, że dostałeś się tam. Kiedy Ci się uda bedziesz moim masterem.

Cytuj:
Tego nie wiem ale moze jest tak gdy jest plaga to trzeba zabic te 2 szczury w tatmtym pokoju i moze je trzeba zabic w wyznaczonym miejscu i moze krata sie sama otwiera
A ja słyszałem, że kiedy spamerzy opuszczą to forum to raty będą dropały Golden Set....

@topic

Wy naprawdę wierzycie, że Cipki naprawdę chcą was zatrzymać na Rookgaardzie dając jakieś pro questy? Chcą was zachęcić Mainlandem gdzie bedziecie mieli większe korzyści z zakupionego Pacc'a

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 28-06-2008 o 09:24.
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem