Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ludi789
Słuchajcie tak sie zajęliście jakimś p*********m noobem, który myśli ze jest jakimś pro gamerem bo hakuje postacie, że już zapomnieliście, że jest to temat, w którym powinniśmy pisać o wojnie :>
Tym czasem padli:
Servent of the Evil Eye
Gruchaman
Tavy
:>
|
"Aurea Wydarzenia ze świata Aurea"
to jest wydarzenie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hasah
I tak moj kotek jest najpiekniejszy, prawda? :-) I zaden cieć, co przylezie na forum i mysli, ze kozak jest, a w rlu matka dupe mu podciera nie bedzie mial lepszego  Wez Sting zrob taki sam to chlopak poleci na psy, ze mu podkradasz! Zauwaz, ze dzieciak pewnie teraz marszczy pod stolem gapiac sie na swoj avatar i ciszy rów, że wykazal sie sprytem robiac identyczny jak moj  Niech sobie ma, w koncu i tak moj jest lepszy  I nie denerwuje sie (@poprawianie bledow) tylko delikatnie irytuje mnie jakis paź co robi prawie tyle bledow ile ma ojcow, a slownika uzywa tylko do klinowania okna jak jest przeciag.
|
nie jestem tobą
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azobaty
jak w tytule ale ponizej 2.5zl za 10k nie zejde  jak ktos woli moge dac softy albo dwarven armora zamiast kasy  piszcie tutaj co chcecie kupic moze to okurat mam  )
|
ja tam nic nie wiem ale ku-rwa chcialbym kidler abys zropbil mu fotke jak tam wpadniesz z jego przerazenia
@sting
do twoich postow juz nie bede odpowiadal bo dla mnie jestes niskim stopniem rozumowania

co do tego jak napisalem ze 1 na openkach spie-rdalales to chyba jest prawda skoro nic o tym jeszcze nie napisales