Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 11:21   #383
Wychylybymy
Użytkownik Forum

Wychylybymy's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Sulechów

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Domyślny

Bo dopiero wczoraj założyłem konto na forum, specjalnie dla tego tematu . Na wysepkę na jeziorku ponoć można dojść przez obniżenie poziomu wody mówi o tym ta książka
Cytuj:
Remarks on the legend of lake Amros
by ...

Some weeks ago, I spoke to my friend Othmor. Somehow, we spoke about the nearby Lake Amros.
Othmor visited Carlin some time before we met each other, and he said, rumors are going that it is somehow possible to raise parts of the lake, such that the water isn't as deep as it is now. This way, it should be possible to reach the little island in the middle of Lake Amros...
It is told, that there is something of value on this island. I never was able to reach it; my magical powers didn't last to get there...
tłumaczenie
Cytuj:
Kilka tygodni temu spotkałem się z moim przyjacielem Othmorem i rozmawialiśmy o niedalekim jeziorze Amros .
Othmor odwiedził Carlin jakiś czas przed tym jak się spotkaliśmy. Słyszał plotki, że możliwe jest podwyższenie części jeziora, dzięki czemu woda nie byłaby tak głęboka jak teraz. W ten sposób, można by dostać się na malutką wysepkę pośrodku jeziora...
Niektórzy mówią że jest na niej jakiś skarb. Nigdy nie byłem w stanie się tam dostać, moja moc magiczna jest zbyt słaba...
A co do eliksirów - być może w jakimś queście trzeba ich jeszcze użyć, ale wątpię, że trzeba ich używać jeszcze raz w jakimkolwiek zadaniu na pustyni. Btw. zdaje mi się że tą zagadką interesuje się tylko Balnazar i ja. Ludzie piszcie coś!!
Wychylybymy jest offline   Odpowiedz z Cytatem