Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 12:55   #4412
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bols Pokaż post
moze ci sie z FM pomylilo? tez tak mam czasem ;d
Gilardino jest graczem Fiorentiny. I niech nie wraca ;f.

@Gimlos
O Juve oczywiście zapomniałem. Kogoś mi faktycznie tam brakowało. Sampdoria nie jest tak słaba jak mogłoby się wydawać, o czym świadczą tylko 4 punkty straty do ACM. Ma dobrych zawodników, a sam zespół jest budowany z myślą o europejskich pucharach. Póki co, może nie CL, ale wydaje mi się, że w przyszłym sezonie Sampdoria namiesza.

@Ditto
Mam wrażenie, że już tylko najwięksi marzyciele wierzą w powrót Il Fenomeno. On się skończył, i albo będzie grał na słabiutkim poziomie niczym Arshavin w meczu z Hiszpanią (aczkolwiek ten chociaż spacerował) albo już nie wróci do gry.
Pippo jak to Pippo, może mieć fenomenalną formę, co pokazał pod koniec sezonu, a może mieć kolejny dołek i nic nie strzelać. Dodatkowo latka lecą. Pato jest młody - nie można wywierać na nim za dużej presji, i pokładać w nim nadziei na uratowanie Milanu. Jest jeszcze Paloshi i Boriello. Paloshi jest młody, a przy ewentualnym transferze kolejnego napastnika wchodzi w gre sprzedanie go, co moim zdaniem jest decyzją po prostu debilną, bo imho stoi u progu kariery. Uważam, że Boriello się nie sprawdzi, i nie będzie strzelał tyle co w Genui - ja to czuję.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem