Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 13:44   #41
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
GargoinX ma numer GG 3751106
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez apokalipsy393 Pokaż post
LOL heheh ..
Zbędna wypowiedź.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tore Pokaż post
chyba pierwsze 3 osoby co napisały posta nie przeczytały tego bo chciały być pierwsze tak mi sie bynajmniej wydaje
@topic
Nowe stwory fajnie ale czemu informują nas o nich skoro my wszystko o nich wiemy z test serva .Wydaje mi się że to ostatni news za tydzień albo 1 lipca będzie update.
Cytuj:
Ja czekam tylko na ten update ponieważ będą nowe grafiki które mi się przydadzą do OTS
Cytuj:
@UP
To samo chciałem napisać.
A ten bog rider czy jakoś tak to gdzie on występuje ??
Nie można było tego wszystkiego napisać w jednym poście?

@Topic:
Co się dzieje z supporterami tej strony? Teaser przetłumaczony około 12h po wydaniu go na tibia.com, oj nie mogę się doczekać, aż wreszcie wybiorą tych modów... (dotyczy to też spamu, który można zauważyć na tych dwoch stronach). Imho potwory fajne i dobrze, że dodają jakieś nowe. Nudno by było jak by były cały czas te nowe stwory. No i fajnie, że dodali te nowe żywiołaki. Czas updatu przupuszczam na 1lipca, ale mogę się mylić. A nawet jakby tak było to bardzo dobrze z mojego punktu widzenia, bo 2lipca będę miał dobrego neta i będę mógł grać w tibie. (nie ma to jak radiowy net:/).

Literka Z, literka K, literska S jak ZKS!

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.