Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 14:34   #281
candy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pepe1990 Pokaż post
Kolego prosze cie... Wiem ze gowno nim zrobie ale malo wiesz na moj temat... nastepnym razem ogarnij sie i pomysl co chcesz napisac...
"Szwaby" z tego co wiem to Polacy nazywaja narod Niemiecki no ale niech ci bedzie nvm ...
Po pierwsze moj poprzedni post jest poprawny i zrozumialy, wiec nie wiem do czego sie przyczepiles. Powiedzialbym, ze to twoje posty sa 'nieogarniete'. Najpierw pizesz jakies glupoty np o kasie invectusu, potem doczepiasz sie do moich postow zgodnych z prawda, na dodatek najezdzasz na mnie z tekstem 'polish noob'.
Jasno napisalem ze Polacy w invectus nazywaja czasami Cruicify szwabami, nie wiem czy nadal tego nie potrafisz zrozumiec.
Na twoj temat nie potrzebuje wiedziec wiele zeby miec o tobie opinie, po tym jak pisales ze pozozesz Polakom, a teraz placisz cruicify; mowisz ze malo wiem, potwierdzajac tym co dowiedziales sie z forum, a tak naprawde wiem na temat tej wojny 5x wiecej niz ty. Zreszta watpie zeby bylo cos waznego powiazanego z toba wiec nikt nie potrzebuje wiedziec czegos wiecej na twoj temat.
btw. Polaczy nie nazywaja narodu niemieckiego szwabami tylko pewna jego czesc.

Jak masz zamiar sie znowu przyczepic do mojego posta to powiedz co ci w nim nie pasuje, bo umiesz tylko powiedziec 'nastepnym razem ogarnij sie i pomysl co chcesz napisac'.
candy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.