Dlatego, że fake musi mieć choć cień sensu, formy i treści, a twój ich nie ma. Dlatego, że to poważne forum, a nie spampark. Dlatego, że to forum nie zejdzie na psy, nie pozwolimy na to. I wreszcie dlatego, byś zrozumiał, że to TY tu robisz źle, nie my. To TY atakujesz forum bezsensownym fake dla "ludzi wyluzowanych" - czyt. grupki fanatyków udających kretynów - lub odwrotnie. Od tego są fora prywatne, od tego jest grupa "Total Free" założona przez Michosa. Ma forum, tam sobie spamuj ile wlezie, tam sobie publikuj ten fake. Nikt ci nie zabroni. To forum to inna bajka, powstało ono, by ludzie chwalili się swoimi umiejętnościami i/lub wymyślali ciekawe historie. Twój fake nie ma ani tego, ani tego. Zastanów się więc - kto tu ma rację?
@down
Tu publikację fake zabraniają mu korzenie forum, sens jego powstania oraz regulamin. Nie wspominając o paru bluzgatorach udających elitę i paru normalnych userach. Poza tym takich postów nikt ci nie każe czytać, ani tym bardziej na nie odpowiadać. Po co więc to robisz? Żeby popisać się przekleństwem? Jeżeli w ten sposób imponujesz ludziom, to z chęcią cię pożegnam.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 28-06-2008 o 19:05.
|