Temat: Tuptusiowo!!
Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 20:26   #101
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

@Dark Alphadron
Pozwolę się nie zgodzić z tym co mówisz. Fake Oroga nie łamie żadnego punktu regulaminu. To że grupce ludzi się nie spodoba to jest pewne, przecież jesteśmy na forum każdy ma inny gust, inne rzeczy go śmieszą, bawią niż na przykład ciebie. Mi ten fake poprostu przypadł do gustu bo nie ma w nim tego co jest w większości fake'ów czyli fabuły. To jest taka "odskocznia od codzienności".
@Pedziej
Co się tutaj tak "wozisz". Może i zrobiłeś dobry fake, dobrze go ocenili itd. Ale nie masz prawa aby rozkazywać komuś, co ma robić, jak ma pisać, do kogo, do kogo nie. Każdy pisze jak chce, napisze źle, wulgarnie dostanie warna, a ciebie nie powinno to obchodzić bo to nie twoja sprawa. Poza tym jestem pewny że Alphadron się tym aż tak nie przeją i wybrnął z sytuacji z podniesionym czołem.
@down
Mylisz się wcale nie oczekuje spamu, po prostu chce komentarzy do swojego fake. Nie jest trollem, tylko fake'owcem. Większość tego nie zauważa, ale nie będziemy już tego komentować.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 28-06-2008 o 21:59.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.