Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy'
Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA)
Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami

) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie.
Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p)
Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa
Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia.
Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia