Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2008, 21:04   #74
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gardlo_Sobie_Podrzynam Pokaż post
No ok, z tymi obrazkami to przesadziłem...ale...ALE! i tak, jak dla MNIE branie tych obrazków z takim pierdzielnym napisem tibia.br or whateve' to mija się z celem... już lepiej dać tylko te obrazki co są na tibia.com, a powiedzieć, że reszta na S.Fs...takie moje zdanie...
Racja, ja tam napisałem:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Aaa i jeszcze jedno; wystawianie tylu fotek w niusie do tak małej ilości tekstu nie jest dobrym pomysłem, prócz tego że fotki trochę ważą to nie za ładnie to wygląda. Lepiej walnąć wszystkie dodatkowe fotki (prócz tych z niusa) do jakiegoś postu w komentarzach i umieścić odnośnik do niego w niusowym poście.
Cytuj:
Z tym wiekiem to zależy...bo rzeczywiście pojawiają się jednostki wybitne, ale właśnie w takim wieku (lat 15naście) używa się dość "niskolotnych" zwrotów, bo to tylko gimnazjum...oczywiście -> to tylko moje zdanie!
Weź pod uwagę to, że na stanowisko umożliwiające wystawianie newsów wybierane są m in właśnie te "wybitne jednostki"

Cytuj:
No, a co do tego wywalenia, to ja wiem, że to nie przez newsy... tylko, że jak strona może się uważać za SUPPORTED, jeśli siada już na stronie głównej? btw, w newsie wcześniejszym pojawiło się słowo: teaster... może chodziło o toster?
Być może, w końcu tosty to fajna sprawa, a tak poważniej; literówka, nigdy nie miałem dobrego zdania o osobach czepiających się takich błędów ;;

@down
Zależy co rozumiesz przez sformowanie "przeciętny tibijczyk" : P

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 28-06-2008 o 21:27.
Rybzor jest offline