Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2008, 09:17   #89
AnArAki
Użytkownik Forum

AnArAki's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
AnArAki ma numer GG 3532964
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gardlo_Sobie_Podrzynam Pokaż post
Jak co pół roku... znowu nowe potwory, trochę nowych respawnów, dodany PoI-Like-Quest z broniami itp itd... tylko oczywiście nic nowego dla FACC'a...i zgodzę się, że tibia za niedługo przerodzi się w Lineage II, bo dodanie aż tylu nowych broni, tarcz i zbroi to dawno nie było...szkoda, kiedyś było lepiej.

OFFTOPIC:
No, a teraz napiszę parę słów na temat tego co tu się dzieję, na BYŁEJ supported fansite. Po pierwsze.. co to ma być za news? Ten PAN (wątpie czy ma chociaż 15 lat, patrząc na bogactwo językowe) wali takie błędy stylistyczne i gramatyczne, że głowa mała..nie dziwota, że Tibia.pl została wywalona z S.F....ogólnie wydaje mi się, że to właśnie dzięki tej stronie, scena polskiej Tibi upadła na samo dno. Prawie większość osób spotkanych przeze mnie kompletnie nie umie sie wysławiać po Polsku, a co dopiero używać innego języka. Już w samym tym temacie widzę słowa: "Lot" "paLLadyn"... bardzo ładnie spolszczone słowa..szkoda tylko, że paladyn się pisze przez JEDNO 'L'... btw. po co kradniecie obrazki z S.Fs? Czy dostaliście pozwolenie? Bo każda strona ma zastrzeżone prawa, czyli nie wolno używać zawartości stron bez zgody administratora (chyba, że dostaliście taką zgodę, w tym momencie zwracam honor!) Jeszcze sobie wrócę do spolszczania wyrazów...może trochę konsekwencji w czynach? jak już wszystko przerzucacie na polski, to wszsytko, a nie, że połowa słów pozostaje po angielsku...no i czasem też zwracajcie uwagę na poprawną formę podczas zmian językowych - używanie apostrofów chociażby.

<Ja juesztem PPAALLLAAADDIINN ktfury, JEST PALADINEM -.->

Serio - no i co ze napisal(a) paLLadyn ? przecierz to jeden H*J