Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2008, 10:48   #91
Gardlo_Sobie_Podrzynam
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 9
Skille: 39/37
Poziom mag.: 2
Domyślny

#up:
Nie, ja nie pomyliłem tematów. Napisałem tylko o tym, ja wygląda prawie każdy news tutaj... wiesz, nie znalazłem zbytnio żadnego topicu, żeby napisać co myślę. Czemu tylko nauczyciel może lookać na ortografię? Po to mamy taki język żeby go używać POPRAWNIE.
Cytuj:
Ehh.. ty to masz problem koleś,tu sie mówi o treaserze(nie wiem jak to sie pisze) a nie o błedach kogoś...
A słownik na portalu wiedzy na onecie, to za długo się otwiera, żeby sprawdzić, tak?

#up2:
Nie to nie jeden kij... chodzi o to, że każdy jeden polaczek, którego spotkałem na Menerze, Guardii i Saphirze, nie umiał powiedzieć paladyn, na tym forum to samo... i powoli zaczynam się domyślać skąd taki świetny pomysł przemianować paladyna na paLLadyna...wiesz to jest RLY duża różnica, no ale Ty nie umiesz jej troszku zauważyć (jak prawie każdy PL)

AH, btw Rybo... jeżeli jest taki zespół (bo jest na 100%) to dlaczego... jest taka masa błędów na tej stronie? Powchodziłem sobie do działu z broniami i ogólnie z ekwipunkiem...i mi kopara opadła, jakie bzdury są tam powypisywane.

Ostatnio edytowany przez Gardlo_Sobie_Podrzynam - 29-06-2008 o 10:57.
Gardlo_Sobie_Podrzynam jest offline