Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2008, 11:21   #94
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gardlo_Sobie_Podrzynam Pokaż post
(..)AH, btw Rybo... jeżeli jest taki zespół (bo jest na 100%) to dlaczego... jest taka masa błędów na tej stronie? Powchodziłem sobie do działu z broniami i ogólnie z ekwipunkiem...i mi kopara opadła, jakie bzdury są tam powypisywane.
Z jednej strony Cię rozumiem. Lecz z drugiej... Jesteśmy jednak tylko ludźmi i mamy prawo, by czegoś nie wiedzieć, by popełniać błędy. Nie każdy musi mieć talent do pisania tekstów. Nie oczekujmy od przeciętnego tibijczyka, który ma 12 lat, by posługiwał się poprawną polszczyzną. Mino wszystko język nasz jest stosunkowo trudny, w tym wieku najważniejsze jest, by przekazać poprawnie treść bez błędów ortograficznych - nad formą ów osoba popracuje w ciągu najbliższych paru lat. Często wystarczy dawać dobry przykład, poprawiać błędy... Gwarantuje, że takie działania przynoszą efekty.

Wracając do strony oraz supportu - wiele materiałów jest stosunkowo starych i można byłoby je poprawić. Jeśli zauważysz, że jakimś miejscu występuje dużo błędów i tekst wymaga poprawy - napisz to w odpowiednim temacie, lub też wyślij prywatną wiadomość (na przykład mi), a odpowiednie osoby postarają się go naprawić.

@topic
Nowe potworki tak średnio mi się podobają. Tylko na niektóre gracze będą polowali, gdyż reszta znów może okazać się nieopłacalna. Wszystko jednak zależy od ilości expa oraz lootu...