Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
wole juz tego nie rozgrzebywac ^^
|
Dobra decyzja co było mineło i lepiej nie wracać wprawdzie to mnie nie dotyczyło ale next spam by był tylko ... Bezsensowny raczej bo nikt juz zdania nie zmieni...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kacperka
@Kosti
No troche w tym racji ale tez nie mozesz powiedziec ze Gorti jest swiety  A z tym publicznym wyjezdzaniem to tez masz racje ze nie wszystkie sprawy powinno sie odrazu przekladac na forum:| ale z drugiej strony na przyklad w moim przypadku to on przeniosl sprawe na forum a nie ja wiec raczej nie sadze zeby Gorti mial jakies pretensje o to do Mendy 
|
Czy ja mowiłem ze jest świety? Nie.. Poprostu jest spoko koleś.. A co do reszty o ile pamietam to ty zaczales bronic nettony i sie zaczelo, nikt nie przenosil sprawy na forum Jak sie myle to sory
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
ale gorti zmienil sie diametralnie, teraz jedzie po kazdym nie majac podowu
|
Powiedz mi w czym sie zmienil w tym ze nie boi sie wyrazac swoich pogladow i mowi prosto w oczy co o kims mysli a nie za plecami ... n/c
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
po 1 tiguna nie znam i nie wiem kto to jest, po drugie zmienieles sie jak chuj i to potwierdzaja nie 2 ale kilka osob, jedziesz po kazdym bez powodu, i gadales ze nie jestes juz z dh, czy tam nie jestes w wojnie, a tu nagle stary na forum ciagle posty anty ftp
|
"Kilka" hehehehe naprawde to mnie przekonuje ... : o! Konkrety! A to juz nie mozna pisac na forum...? Od kiedy mamy sie bac wyrazac swoje poglady.. omg
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kalorek
jak dla mnie Gorti zawsze był taki sam o.O
jest dobrym kumplem, jak grał to pomagał, a o sytuacjach z innymi no to nie wiem.
|
Dokładnie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kalorek
a np. po samych wypowiedziach Poredy teraz, a kiedyś, widać, że jest całkiem inny O.O
|
Dokładnie hehe powtarzam sie ale co tam...