Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
To nie sądź, a nie będziesz sądzony. Widać że nie grałeś, a raczej nie umiałeś grać sorcem.
No właśnie. Ambicja Ci minie, bo podobnie jak większość Tibijczyków, jesteś ograniczonym umysłowo osłem.
Padanie zależy od stylu grania i inteligencji gracza, a więc masz rację - będziesz padać co chwilę.
Widać, że nie grałeś na pvp, jesteś typowym dzieckiem noob-pvp. Dziwne, że jak idzie knight z rsem, to nikt sobie nic nie robi, a jak przeleci sorc z rsem to wszyscy wskakują do depo albo dają loga. Sam wyciągnij wnioski, o ile potrafisz.
Jak już mówiłem, nie grałeś bądź nie umiałeś grać sorcem. Tak jak napisał Vil - od zysku jest malutki krok do wielkiego waste.
Po raz trzeci: nie grałeś sorcem. Waste zależy od tego, gdzie expisz, ale przede wszystkim od Twoich umiejętności.
A sorc ma dużo many, silne czary, stosunkowo duże (i pewne) obrażenia z różdżki za niewielką ilość many, i może bić silniejsze moby bez kontaktu fizycznego z nimi, może biegać unikając hitów i bić z dystansu, a więc mniejsze koszty leczenia.
No i cholernie nudna. Poza tym - pewnie się już domyśliłeś - nigdy nie grałeś lub nie umiałeś grać sorcem.
Ahaushaushuahusahusha!
Prawie robi wielką różnicę.
Nie chce mi się tego pisać po raz piąty.
Po raz szósty.
Może dlatego że są potężni?
Nie mów mu o bocie, bo zaraz zapyta jakiego najlepiej używać.
A ja bym Ci poradził grać tą profesją, którą lubisz.
|
Tak. Oczywiscie. jestem dzieckiem non pvp swiata elysia ktore ma 18 lat i zrobilo sobie 48 master sorka. Rzeczywiscie nigdy nie gralem sorkiem... Za to ty masz wpisany 30 mlev... czyzbym rozmawial z... no tak! 25 lev. muaaa :*:*:*
Z tego co zauwazylem w trakcie swojej dwumiesiecznej gry moim ms to raczej na sorka z ms sie cale depo rzuca a knightowi daja przejsc :* ale oczywiscie dzieci wiedza lepiej i mnie skrzycza.. .aaa bede plakac!
Co do bota mam dla ciebie scrackowane ng ale wysle ci tylko jesli masz wiekszy level niz 30 bo na gorszych sa slabe itemki.