Cytuj:
O matko jak wy uważacie że BRY to nie n00by to wasza sprawa. Ale każdego bra którego ja napotkałem to był cholerny n00b
|
Dziwicie sie, ze tak mysli? Bo ja nie?
Iks sie nie uczyl, pyskowal, przeszkadzal na lekcji, pani wziela go do odpowiedzi, a Iks nic nie wie, "Iks, uczyles sie?", "Nie", "Siadaj, jedynka".
Wkur^#$@#ny (przecież nie powiemy zdenerwowany albo wkurzony?) Iks wraca do swojej ostatniej ławki i zali sie koledze "Widzisz, jaka to stara pier*** kur***?! Wziela mnie kur*** do odpowiedzi! Ja pier*** kur***! Zapier*** kur*** je***"
Iks wrocil do domu, rzucil plecak na podloge, wlaczyl kompa i odpalil Tibie.
Wszedl na swoja postac "ZAbujce pier*** brazylianuf" i stwierdzil, ze dalszy exp jest nudny i 12 lvl ubije innym razem, a teraz przejdzie sie po Ab. Akurat szedl 32 knight i rzucal przed soba worek. Iks rzucil sie w tamta strone i szybko schowal sie ze zdobycza w depo. Oczywiscie knight nie byl zachwycony takim obrotem spraw i podszedl do Iksa ukrytego w depo i podnieconego wspaniala zdobycza.
-Give back my lootbag, thief.
-spier***
-Polak?! Dawaj to!
-spier*** ch*** je***! nubie ty pier***!
-Tylko wyjdz przed depo to masz deada!
-pier*** sie!!!!!111111 ***(tu pada imie kogos z pierwszej 10 lvli na serverze) to moj kolega! zaje*** cie!!!111
-Teraz musze spadac, ale pozalujesz.
-idz kur***!
Wsciekly Iks wyslal msg do swojego kolegi Igreka
-ale nuba spotkalem, chce mnie kur*** zabic
-o kur*** ale nub, a za co?
-worek mu zabralem
-ale nub i za worek chce cie ch*** zabic kur***
-no ale nub, nie?
-no kur*** zeby tyle nubow gralo
Nie mowie, ze Fusek czy inszy dokladnie tak robi, ale chce wam pokazac jak to dziala, to taka moralnosc Kalego (ide o zaklad, ze nie wiesz, Fusiu, co to jest). Jak on dal sobie cos zrobic i zada naprawienia szkod to jest nóób.
Ja do brazyla "fack yo", a on mnie bije to on jest nóób.
Poza tym wszelka nienawisc miedzynarodowa niczemu nie sluzy, a i ja z doswiadczenia wiem, ze to Polacy (polacy?) to najgorsza zaraza.
Najgorsze jest jednak to, ze Polacy (i znow: polacy?) uwazaja sie za jakichs Aryjczykow. Wydaje sie im, ze sa lepsi niz inne nacje, bo chodza w bialo-czerwonych ubrankach. Klna innych i sie nie boja, bo przeciez sa przed depo w ab i uciekna. Bo oni sa przeciez patriotami. NAwiasem mowiac hymnu to oni znaja 2, no w porywach 4 linijki i czasem refren.
PS: Fusek, czuj sie dumny. Jestes pierwszy czy drugi na forum ktorego obrazilem (ja wiem, ze to nie obraza dla ciebie, bo obraza to jak nazwiesz kogos "Ch---m pier------m", albo lepiej - "H---m pier------m". I nie wprowdzilem cenzury dlatego, ze nie chce tu gorszyc forumowiczow, ale dlatego, ze z zasady nie klne i najmocniejsze slowa na jakie moge sie zdobyc to "Cholera" i rozne odmiany "pieprzyc" i dobrze mi z tym, jestem z tego dumny i nie wstydze sie tego.
@Nekro: Nie klam ;D Nie wytrzymales dluzej bo ci spalilem dom ;D