Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2004, 11:43   #40
SandMan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków

SandMan ma numer GG 3377227
Domyślny

Cytuj:
O matko jak wy uważacie że BRY to nie n00by to wasza sprawa. Ale każdego bra którego ja napotkałem to był cholerny n00b
Dziwicie sie, ze tak mysli? Bo ja nie?

Iks sie nie uczyl, pyskowal, przeszkadzal na lekcji, pani wziela go do odpowiedzi, a Iks nic nie wie, "Iks, uczyles sie?", "Nie", "Siadaj, jedynka".
Wkur^#$@#ny (przecież nie powiemy zdenerwowany albo wkurzony?) Iks wraca do swojej ostatniej ławki i zali sie koledze "Widzisz, jaka to stara pier*** kur***?! Wziela mnie kur*** do odpowiedzi! Ja pier*** kur***! Zapier*** kur*** je***"
Iks wrocil do domu, rzucil plecak na podloge, wlaczyl kompa i odpalil Tibie.
Wszedl na swoja postac "ZAbujce pier*** brazylianuf" i stwierdzil, ze dalszy exp jest nudny i 12 lvl ubije innym razem, a teraz przejdzie sie po Ab. Akurat szedl 32 knight i rzucal przed soba worek. Iks rzucil sie w tamta strone i szybko schowal sie ze zdobycza w depo. Oczywiscie knight nie byl zachwycony takim obrotem spraw i podszedl do Iksa ukrytego w depo i podnieconego wspaniala zdobycza.
-Give back my lootbag, thief.
-spier***
-Polak?! Dawaj to!
-spier*** ch*** je***! nubie ty pier***!
-Tylko wyjdz przed depo to masz deada!
-pier*** sie!!!!!111111 ***(tu pada imie kogos z pierwszej 10 lvli na serverze) to moj kolega! zaje*** cie!!!111
-Teraz musze spadac, ale pozalujesz.
-idz kur***!
Wsciekly Iks wyslal msg do swojego kolegi Igreka
-ale nuba spotkalem, chce mnie kur*** zabic
-o kur*** ale nub, a za co?
-worek mu zabralem
-ale nub i za worek chce cie ch*** zabic kur***
-no ale nub, nie?
-no kur*** zeby tyle nubow gralo

Nie mowie, ze Fusek czy inszy dokladnie tak robi, ale chce wam pokazac jak to dziala, to taka moralnosc Kalego (ide o zaklad, ze nie wiesz, Fusiu, co to jest). Jak on dal sobie cos zrobic i zada naprawienia szkod to jest nóób.
Ja do brazyla "fack yo", a on mnie bije to on jest nóób.

Poza tym wszelka nienawisc miedzynarodowa niczemu nie sluzy, a i ja z doswiadczenia wiem, ze to Polacy (polacy?) to najgorsza zaraza.
Najgorsze jest jednak to, ze Polacy (i znow: polacy?) uwazaja sie za jakichs Aryjczykow. Wydaje sie im, ze sa lepsi niz inne nacje, bo chodza w bialo-czerwonych ubrankach. Klna innych i sie nie boja, bo przeciez sa przed depo w ab i uciekna. Bo oni sa przeciez patriotami. NAwiasem mowiac hymnu to oni znaja 2, no w porywach 4 linijki i czasem refren.

PS: Fusek, czuj sie dumny. Jestes pierwszy czy drugi na forum ktorego obrazilem (ja wiem, ze to nie obraza dla ciebie, bo obraza to jak nazwiesz kogos "Ch---m pier------m", albo lepiej - "H---m pier------m". I nie wprowdzilem cenzury dlatego, ze nie chce tu gorszyc forumowiczow, ale dlatego, ze z zasady nie klne i najmocniejsze slowa na jakie moge sie zdobyc to "Cholera" i rozne odmiany "pieprzyc" i dobrze mi z tym, jestem z tego dumny i nie wstydze sie tego.

@Nekro: Nie klam ;D Nie wytrzymales dluzej bo ci spalilem dom ;D