Imie i Nazwisko (lub Pseudo): Adrian Adamus
---
Specjalna umiejętność własna/broni: Dzięki niebywale szybkiej pracy mózgu jest wstanie wytwarzać potężne ładunki elektryczne, nie można go w żaden sposób zaskoczyć ponieważ może przewidzieć większość poczynań wroga (jeśli jednak atakuje ładunkiem elektrycznym jego mózg przez kilka sekund zwalnia do przeciętnej prędności)
---
Historia: Urodził się w małej wiosce, do 11 roku życia pracował wraz z rodzicami na polu, kiedy miał 11 lat podczas pracy niechcący uderzył się łopatą w głowę, był nieprzytomny przez 3 dni a kiedy się obudził był zupełnie innym człowiekiem, zaczął patrzeć na świat jako zbiór liczb, które można obliczyć i przewidzieć ich zachowanie.
Dzień później uciekł i zaczął kraść, obserwójąc ludzi potrafił obliczyć co kto zrobi w danym momencie. Dzięki skradzionym pieniądzom kupił dom i w wieku 17 lat zaczął uczyć w prywatnych szkołach. W wieku 23 lat był uznanym matematykiem, prości ludzie wokół niego obawiali się go i uważali za bluzniercę ponieważ uważał że
wie więcej niż sam Bóg. Kiedy miał 24 lat fanatycy religijni zabili go.
Dowiedziawszy się że istnieje coś więcej niż to co można zobaczyć (piekło itp.), zawarł pakt z Diabłem wzamian za usprawnienie jego mózgu (wymyśl mi jakiś kraj bo ja nie moge).
---
Charakter: Cierpliwy, spokojny, zanim coś zrobi pomyśli nad tym kilka razy, często podczas rozmowy z kimś zamyśla się przez co wielu ludzi uważa go za niezbyt bystrego (trzeba mu powtórzyć kilka razy zanim zacznie słuchać). Zupełnie nie obchodzi go czy jako pachołek Diabła będzie musiał kogoś zabić, podpisał pakt po to aby móc dalej obliczać swoje ukochane wzory.
Outfit:

Jakby co to te prądy są pejntowe bo te Tibijskie były brzydkie.