@Slythia
Chodziło mi o to że szanowny Cipsoft nigdy NIE powiedział że zdobycie SoF-a na rooku jest NIE MOŻLIWE. Wiem, wiem, nie mówili także że można go zdobyć no ale... Nie po to zostawałem na rooku aby przestać wierzyć że SoF-a nie da się zdobyć =d
A co do zamieszania między GM & CM to można ocenić krótko... To była czysta głupota. W końcu CM przekazał "graczowi" (czyt. tobie =P) miecz przez swoją nie uwage, więc się nie dziwie że oni byli zaskoczeni =P. No i jeszcze jedna moja osobista refleksja na koniec, nie uważacie że CIPSOFT śledzi poczynania graczy (tzn. ludzi którzy udzielają się na forum) i gdyby na którymś z forum pojawiła się informacja że tajemnica (o ile taka istnieje =d) SoF-a została odkryta, a ów miecz został zodobyty oni zaraz by o tym wiedzieli (albo inaczej, oni "powinni" ^^).
Pozdrawiam =]
|