Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2008, 09:11   #9214
Libacjan
Zbanowany

Data dołączenia: 31 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Odnosnie postow na temat tego, abysmy sie wyniesli na swiat pvp. Zakladajac postacie na Candii, nie myslelismy wcale o ubijaniu ludzi. Ta ciekawa rozrywke odkrylismy z czase. Teraz wcale nie mamy zamiaru sie wynosic i z tego zrezygnowac, dlatego oszczedzcie sobie wysilku na pisanie tych bezsensownych postow.
Pomimo wszystko ubijanie ludzi za pomoca mobow jest znacznie ciekawsze od pk'owania na pvp.
Cytuj:
Czemu kazecie nam zmieniac serwer? To wam przeszkadza, ze jestescie ubijani nielegalnie, nie nam. Jesli chcecie zmiezyc sie w 'rownej' walce na pvp, to idzcie, droga jest dla was wolna. Nie widze zadnej roznicy miedzy zostaniem ubitym na npvp, a ubitym przez stado zwyczajnych pkerow na pvp.
Ale tutaj chodzi o coś innego. Poprostu powinniście uszanować zdanie innych, bez względu na to czy dzieli was szklany ekranik. Ja rozumiem, gdy ktoś coś zawinił i tak dalej, ale z różnych źródeł słyszę, że poprostu jak gdyby nigdy nic, robicie jakiejś losowej osobie wjazd na respa. Uświadomcie to sobie, że nie jesteście na Candii sami i są tutaj też osoby, które chcą grać w MIŁEJ atmosferze. Nie takiej jaką wy stwarzacie. A wy na to MAM WSZYSTKICH W DUPIE! JA SIE LICZE JAAA JAAA JAAAAAAA!!!! I co to za postawa.

Co do naszego POI i waszego gadania, że trwał on 27 godzin. Zacytuję wam BARDZO MĄDRY post Hunabka:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emekah Pokaż post
@up
Rozumiem, że dla takiego nooba jak ty każda minuta bez tibii jest stracona, to dlatego czas kiedy wszyscy dali loga i zajeli się rl liczysz jako quest service.

Poi wykonaliśmy w 8h, wliczając 'zabawe' z noobami tj. team beka/dementhess.

@Jugge seal

Wykonaliśmy go w 8 minut z 1 ed.

Gadałem z przedstawicielami obu Gildii i się dowiedziałem, że Hullah, Hunabku, Agostino i ktoś tam jeszcze zawinili coś w przeszłości. Coś nie jestem do końca pewien, że za to próbowaliście zniweczyć nasz plan zrobienia POIa. Na moje oko, to poprostu chęć, przyjemność i satysfakcja z min osób, które nie zrobiły by POIa, wzięły górę w tym momencie. Skoro było inaczej, to uzasadnijcie to.

Żeby nie było, że bez screena

@Zaus
Czego można się spodziewać po Tibia.pl, którzy mają najgorszą ekipę moderatorów, jaką forum może kiedykolwiek mieć?

Ostatnio edytowany przez Libacjan - 30-06-2008 o 09:26.
Libacjan jest offline   Odpowiedz z Cytatem