Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2008, 10:13   #10
dybos
Użytkownik Forum

dybos's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Thais
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 36
Poziom mag.: 35
dybos ma numer GG 1719214
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiterZiom Pokaż post
1.Wybierz świat na ktorym gra malo ludzi wtedy jest wiecej miejsca na expowiskach i nie ma kolejek do zalogowania sie(jak nie posiadasz pacc) czy pvp czy no pvp to jusz twoja decyzja.(ja zaczynalem na pvp)
2.Wg mnie najlepsza profesja dla newbie to knight latwo sie nim gra i szybko sie nauczysz dobrze grac(ja zaczynalem knightem)
3.Pacc kup gdy bedziesz mial lvl 30+ i skile 75/75+ conajmniej zeby jusz puzniej duzo nie skilowac.
4.Najpierw poznaj kilku ludzi na servie i jak bedziesz twierdzil ze sa godni zaufania zrob z nimi gildie lub dolacz do ich gildi.
5.Knightem na bocie(takie cos co samo expi ale jest nielegalne;p)mozna 100 lvl w 3 miechy wbic.
Witaj takich lapsów jak ten u góry nie słuchaj bo za bota możesz dostać bana i nie będziesz miał szacunku. Ja zaczynałem na non-pvp. Potem długo grałem na pvp i teraz znowu non-pvp. Ja bym Ci polecał non-pvp, na początku i tak raczej nie dasz sobie rad w walce pvp. Na sewerze non-pvp, masz pewność, że nagle z dnia na dzień jakaś gildia nie zacznie rządzić i wyżynyać ludzi. Nie będzie wojny, gdzie będą zabijali wszystkich itp. Na początek non-pvp jest najlepsze.

dybos jest offline   Odpowiedz z Cytatem