Nastawcie się na dużo czytania? Ehe, chyba na dużo zanudzania.... xD
Grafika jest dobra: wykorzystane są nowe sprity (nie dla popisu), w sklejce trudno dopatrzyć się błędu jeżeli czytasz tylko fake'a, a nie na złość szukasz miliona błędów. Jedyny błąd jakiego się dopatrzyłem to wylewająca się ta bariera, na to można przymknąć oko.
Fabuła wciąga, chociaż ten part jest troche nudny lecz wyjaśnia co nie co fabułę. Dziwne... kolejna podobność do Plagi Pedzieja tam jak oni obaj idą do tego miasta spotykają dużo Palladynów z tym wyjątkiem, że u Ciebie został tylko jeden Palladyn.
Do ortografii nie mam żadnych zastrzeżeń być może są jakieś literówki albo coś ale nie chciało mi się ich szukać. Po prostu miło się czyta i tyle.
Ocena:
8,5/10
Cytuj:
jestem ciekawy czy ten palladyn nie bedzie potem zły albo nie wyrżnie puł wioski xDD
|
Ownujesz ziomek. Rada słuchaj na języku polski nie piszę się "puł" tylko pół. Jak może wyrżnąć pół wioski skoro w fake'u jest napisane, że wiek mu nie służy. Wyobraź sobie, że twój pradziadek jest palladynem. Wyrżnął by pół wioski z reumatyzmem? xD
Cytuj:
-Skądś to znam. Żeby to zdobyć musisz pójść do kogoś tam na wzgórzu daleko z tond. Droga jest pełna nie bezpieczeństw(czy coś w tym stylu)
|
A tak dokładniej to o co Ci chodzi bo nie zrozumiałem?
Cytuj:
Jak narazie ciekawie 10/10
Czekam na kolejne części
Pozdrawiam Omen ]:->
|
Ale się rozpisał....
Nie pokrytykowałem se fake'a to pokrytykowałem sobie posty innych użytkowników coś za coś! xD