Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RookeR
Chodziło mi o to że szanowny Cipsoft nigdy NIE powiedział że zdobycie SoF-a na rooku jest NIE MOŻLIWE. Wiem, wiem, nie mówili także że można go zdobyć no ale... Nie po to zostawałem na rooku aby przestać wierzyć że SoF-a nie da się zdobyć =d
|
I nie powiedzą tego nigdy ; ). Wiesz, jak fajnie się obserwuje, co na podstawie szczątkowych informacji gracze potrafią wymyślić? Dla nich jest to czysta zabawa... A, że w ten sposób dodatkowo zarabiają, więc dlaczego mieliby dementować plotko?
Na początku także wierzyłam w to, że ten miecz da się zdobyć... Lecz po jakimś czasie w trakcie rozmów z jednym z graczy (ciekawe, czy to czyta), który jako jedyny może coś więcej na ten temat wiedzieć, dowiedziałam się, że tego questa po prostu nie ma... Owszem, jest możliwość zdobycia rarów na rooku, lecz tylko wykorzystując bugi w grze.
Cytuj:
A co do zamieszania między GM & CM to można ocenić krótko... To była czysta głupota. W końcu CM przekazał "graczowi" (czyt. tobie =P) miecz przez swoją nie uwage, więc się nie dziwie że oni byli zaskoczeni =P.
|
Gm nie był zaskoczony, on był pewien, że wykorzystałam jakiegoś buga do zdobycia go. To nie była reakcja osoby, która nie wie, o co chodzi. Powiedziałabym coś źle i miałabym bana...
Cytuj:
No i jeszcze jedna moja osobista refleksja na koniec, nie uważacie że CIPSOFT śledzi poczynania graczy (tzn. ludzi którzy udzielają się na forum) i gdyby na którymś z forum pojawiła się informacja że tajemnica (o ile taka istnieje =d) SoF-a została odkryta, a ów miecz został zodobyty oni zaraz by o tym wiedzieli (albo inaczej, oni "powinni" ^^).
|
Mają oni inne sposoby sprawdzenia, czy ten quest, o ile istnieje (w co wątpię) został rozwiązany. Wątpię, by sprawdzali na przykład to forum - załamaliby się. Poza tym, wiedzieli by wcześniej o moim sofie ; ). Owszem, niektórzy gmówie wchodzą na strony należące do support fanside, oraz także tibia.pl, lecz głównie dlatego, że sami chcą... Czasem udaje się nawet zbanować gracza dzięki temu ; ).