Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2004, 13:18   #9
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Hehe.
Szkod Swifty że tak słabe moje hity złapałeś
Sam potem narobie.
PS - polwoaliśmy potem osobno bo ja byłem poziom niżej (on się bał bounca a ja siałem śmierć i znisczenie GFB - szkoda ze nie robiłem screenów, bo sypałem do 100 )
Wiec on polował piętro wyżej gdzie było bezpiecznie a ja z FB lałem 4* i 5* Respy na cyzm nabiłem najwiecej expa.
PS - guard solo to nie wyzwanie nawet dla palka na 10, ale resp 5 guardów to jest frajda- zwłaszcza jak amsz malo miejsca na ucieczkę.
W neidzielę więcej screenó - i od Swiftiego i ode mnie.
PPS - mam 32 mlvl (deady :/ )
PPPS - wyciąganie z transu bo poszedłem zoabczyć czy chłopaka tam nie leją i nei ma bounca Mam 10 lvli mniej a zmarnowałem 2 Uh a on bodajże 5 (nie lciząc Vit których miał więcej niż aj też )
PPPPS -
Cytuj:
znowu ktos wklejil jakies gowna z hunt na gourdach kogo to obchodzi przeciez to jest zwykly exp lol. prosze nie wklejac mie wiecej taki hu... kur... pierd... w du... ss no panowie nie lecie w hu.... no majster no
Tiaaaa...
Także się cieszę - Demony to też tlyko EXP tak naprawdę- wsyztsko to tylko exp
@Kip:
Dzięki stary

Cytuj:
Nice, moze troche nudnawe pod koniec ale mam pytanko: czemu wy biliscie te guardy osobno?
Już pisałem czemu osobno.
A czemu nudne? Bo tam jest prawie tylko sam Galahard
PS - Czemu on łapał tylko moje słabe hity? z HMM szło czasem do 60, z Fb do 100 :/ a tutaj takie lamerskei hity)
Cytuj:
Pośmiejemy sie z twojego rat hunta
Dobry pomysł an next hunta, lub dodatek... Choć my w drodze powrotnej sie sciaglismy który szybciej ubije Poison spidery i reszte łajtajstwa z HMM/łuku
Niedługo aktualizacja tematu
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem