Temat: Euro 2008
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2008, 12:00   #392
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fintex Pokaż post
Jak dla mnie to Holendrzy grali efektownie i do pewnego czasu efektywnie. Hiszpania zaś grała cały turniej efektownie i efektywnie. Perfekcyjnie w destrukcji i dobrze w ataku. W końcu mają w drużynie króla strzelców, najlepszego bramkarza i imo najlepszego defensywnego (Senna) i ofensywnego(Xavi) pomocnika euro. Zasłużyli na tytuł jak nikt.
Zgodze sie, a nawet dodam, ze Niemcy nie zasluguja na wicemistrzostwo. Gdyby oceniac styl i jakosc gry, a nie fart, to juz powinni odpasc na meczu z Portugalia, o Turcji juz nie mowiac. Ale pilka to gra, gdzie bardzo liczy sie szczescie... Wg mnie na wicemistrza powinna wejsc Rosja/Turcja - bardzo dobrze sie zaprezentowali, szczegolnie Turcy. Szkoda, ze nie ma meczu o 3 miejsce, bo walka tych dwoch zespolow bylaby naprawde niezla.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah
mam nadzieje ze nie mowiles tego ironicznie bo mi naprawde podobalo sie to jak mowil i ocenial sytuacje z perspektywy gracza i chcialbym aby komentowal czesciej
No, jego komentarze byly naprawde dobre, dodatkowo zartami czasami potrafil ciekawie przedstawic mecz. Najlepsze 2 wg mnie :

"Nie, tu nie bylo faulu. Nie bylo go na 100% prosze panstwa <powtorka ze zblizeniem, widac ewidentny faul> O, a jednak byl"
"Kiedys gralo sie w ogole inaczej, ale jak powiedzieli mi koledzy w studiu - nie bedziemy grzebac w trupach"