Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2008, 17:34   #921
Illya_von_Einzbern
Użytkownik Forum

Illya_von_Einzbern's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008

Domyślny

Dobra. Thread troche ożył , bo słabo mi się robiło jak patrze co jakiś tydzień a tu zero ruchu , zaczełem pościć i rozkrecił się w tydzień~ od 580~ post do 900+. Teraz jak tak się rozkreciło , ja niemam praktycznie o czym z wami gadać , aż tak zmajaczony nie jestem żeby codziennie oglądać 12 odc~ , ja odkładam se anime na jakąś okazje kiedy niema co robić i moge se głośno z ustawić dzwięk & bass. Praktycznie niewiem za bardzo o czym gadacie , tyle.
Więc nie widze powodu żeby dalej tu przebywać.

A więc.

Strone z FSN stuff o której mówiłem ze jest nie updateowana i niektóre linki nie działają ( bo tak jest akurat... jest nie updatowana ale może połowa linków działa jeszcze , ew miałem jakis problem z netem , niewiem ) , tak powiedziałem żeby kryć swoje spammerstwo. ^^

Tu dość bardzo rozkręcony temat o dziwnych rzeczach "anime-related" z forum DOTY , tak grywałem se kiedyś ale bardzo ciekawe było podforum o anime , niektóre pic's które miałem też wziełem z tamtad i tu dałem.
Przejrzyjcie se , warto chociarzby dla zabicia czasu.

A to dość ciekawy vid którego wypatrzyłem wczoraj na youtube.
Nawet mi się wkręciło to "somebody gna get a hurtttt!"

Cytuj:
Dobra. Thread troche ożył , bo słabo mi się robiło jak patrze co jakiś tydzień a tu zero ruchu , zaczełem pościć i rozkrecił się w tydzień~ od 580~ post do 900+.
Dobra tu też skłamałem , nie patrzyłem na ten temat , ale fakt że zrobiłem se char do pkowania w tibi zachecił mnie żeby tu zajrzeć i troche go ożywić.
Jak dotąd zrobiłem se 20 lvl palka do pk , kupiłem se crown shield i crown helmet dla satysfakcji kiedy chodze po dp.
Zabiliśmy 4 osoby i kolejne jeszcze nadejda... narazie słaby loot.
Może tu zajrze jeszcze jak bede robić nastepną postać do pk , bo nawet fajnie , robisz 20 lvl kasa jest i idziesz se pkować + zostaje kasa żeby skompletować crown-set dla satysfakcji. Tak dziwny jestem.

Potem bedziecie chcieli może jeszcze zajde to zarzuce vid. z tibicam , kolega nagrywał , można zobaczyć nas w akcji ( obiektywna opinia : a kogo to obchodzi... pk to pk zawsze wyglada tak samo... ).

Wiecie , chciałem se nawet zmienić grafiki w tibi żeby model postaci wyglądał jak Illyasviel , ale cóż ... to jest "nielegalne" ... zniechecające...

Ok all in all "Sayonara 4 now".

P.s. Tych 2óch nie znajdziecie w tym linkach co dałem.
Death Note
The Truth.

P.s. A one more thing.
Jedyna rzecz za jaką moge podzienkować to zachecenie "niedocelowo" to czytania mang , zapomłem już jak się fajnie czyta.

Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 30-06-2008 o 17:36.
Illya_von_Einzbern jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.