Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2008, 19:52   #7782
sst_akai
Użytkownik Forum

sst_akai's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga

Stan: Aktywny Gracz
Imię: .
Profesja: Elder Druid
Gildia: Barra Bravas
Świat: Luminera
Poziom: 666
Skille: 3,14/2
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin1337 Pokaż post
zolnierz fortuny ,ile ci placa za to 'gz' na kazdym ss'ie ?
To, że jest na dużej ilości screenów, znaczy chyba, że zna i rozmawia z dużą ilością ludzi. Btw. nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek był na Luminerze takim pro, żeby ktokolwiek mu płacił za występ na ss :P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin1337 Pokaż post
metalu brudny chuj mnie to czy to twoi dobrzy koledzy tibijscy ktorych nigdy nie widziales w rl a myslisz o nich niewiadomo co , czy bierzesz od nich kase
jesli bys sie skapnal nudne robi sie gdy widze na kazdym jebanym ss'ie ZOLNIERZ FORTUNY SAYS :
......G......
...R.........
.......A.......
....T........
........Z......
i jakies inne glupie rysunki GZ GZ GZ ... i jesli mnie nazywasz "idiota" to ty jestes je*bany zakuty pier*olony imbecyl skoro robisz tyle bledow ortograficznych i interpunkcyjnych ,o gramatyce nie mowiac .bb get a life or get cash for pacc ! lols
Nazywasz kogoś idiotą, tylko dlatego, że robi błędy. Teraz PODKREŚLĘ, to co w Twojej wypowiedzi jest napisane niepoprawnie :P
Pokazujesz jaki masz poziom swoim 'get cash for pacc'. Jakby miał pacc'a, to postrzegałbyś go inaczej? Gdyby słuchał techno, a nie metalu też byś go wyzywał? Nie sądzę :]
A co do 'tibijskich kolegów' to nie wiem jak Ty, ale ja mam sporo znajomych, których w życiu na oczy nie widziałem, ale świetnie mi się z nimi rozmawia. To w jaki sposób człowiek się zachowuje nie zależy od jego wyglądu, ale od jego poglądów i sposobu bycia.
A skoro zarzucasz angielskojęzycznymi powiedzonkami to - htf do u think u r better? imho u should stfu, go and multiply. U r crazy 'l33t' mofo, uber omgzor noob. Lol while rotflmfao, I've just pmsl. Now idc 'bout u shitface. C u l8 pwnd bitch!

Ostatnio edytowany przez sst_akai - 30-06-2008 o 20:08.
sst_akai jest offline   Odpowiedz z Cytatem