Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sst_akai
1.Nazywasz kogoś idiotą, tylko dlatego, że robi błędy. Teraz PODKREŚLĘ, to co w Twojej wypowiedzi jest napisane niepoprawnie
2.Pokazujesz jaki masz poziom swoim 'get cash for pacc'. Jakby miał pacc'a, to postrzegałbyś go inaczej?
3.Gdyby słuchał techno, a nie metalu też byś go wyzywał? Nie sądzę 
4.A co do 'tibijskich kolegów' to nie wiem jak Ty, ale ja mam sporo znajomych, których w życiu na oczy nie widziałem, ale świetnie mi się z nimi rozmawia.
5. To w jaki sposób człowiek się zachowuje nie zależy od jego wyglądu, ale od jego poglądów i sposobu bycia.
6.A skoro zarzucasz angielskojęzycznymi powiedzonkami to - htf do u think u r better? imho u should stfu, go and multiply. U r crazy 'l33t' mofo, uber omgzor noob. Lol while rotflmfao, I've just pmsl. Now idc 'bout u shitface. C u l8 pwnd bitch!
|
1. nie wiem czy zauwazyles ale od poczatku gdy siedze na tym forum nie uzywam zadnych polskich znakow
2.nie zrozumiales .typ jedzie bez pacca 80 pare lvli co dla mnie jest bez sensu (wydawanie kasy na pixele z drugiej strony tez jest bez sensu) ,zaklada softy na resp 1 gs'a i tak dalej.. jak lubi niech to robi nie moja sprawa.
3. tak
4. ja nie
5. chyba jednak zalezy
6. gratulacje i pokaz mi gdzie tymi 'anglojezycznymi powiedzonkami' pisze . jesli mozna to nazwac angielskim