Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sapthor
Żal ludzie ale z was breche mam , tylko nie rozumiem poco mnie bluzgacie napisałem to specjalnie gdyż wiedziałem ze odrazu ktoś mnie zbluzga na tym forum, autorowi tego tematu nic to niedało że mnie zbluzgaliście
@topic najlepiej skille wbijaj według swego uznania po wbiciu 85+ już nie skilluj to ci wystarczy bo palowi szybko skille lecą i podczas expa ci wleci troche
|
Z tym sio na bk quest tez "breche" miales ?? bo jesli w kazdym temacie masz zamiar podchodzic do tego pol serio a potem "polowa" ludzi czytajacych to forum wezmie to sobie "na serio" to nie bedzie zbyt dobrze
Co do tematu
na Mintwall 80 dis to przesada z 70 wystarczy spokojnie
a jesli chodzi o mino tower to polecam wyzszy poziom bo w skrajnym przypadku mozna dostac za 600hp na raz (osobiscie sie zlozylem na takie combo) na mino tower tez skille okolo 70 powinny wystarczyc ale im wyzszy skill tym szybciej bijesz=wiecej expa=mniejsza ilosc potionow i mozna tak mnozyc przyklady ktore przekonuja nas do skilowania jednak jest to indywidualna sprawa kazdego i jesli komus odpowiada expic na mintwall ze skilami 50/40 to jego sprawa
Pozdrawiam