Po 1 co do profesji to każda moim zdaniem wydaje tyle samo kasy...
Knight : Potiony, Manasy i... potiony
Palladyn : Potiony, Ench|Royal|spiry-Assasiny , Manasy
Drut : Runy, potiony, Manasy
Sorc : Runy, potiony, Manasy
Po 2 co do tego ile Knight Wydaje na Frostach a ile Pall to myśle ze tyle samo...
Palladyn kupuje z 300 assasin starow + Manasy ~~50k
Knight wydaje tyle samo tyle że na same potiony i manasy
Po 3 Każda profesja ma swój urok
Pall-chodzi na dobre monsterki od 8 lvl (jak sie wie co się robi..) i przy 80 lvl ciśnie już Frosty.
Knight- od późniejszego lvl'u wszędzie możę chodzić sam gdzie chce i na co chce i bloczy.... Bloczenie to moim zdaniem dobra żecz gdzyż jest to potrzebne gdy sie idzie na hunta a z Siocherem nie musi miec w ogóle WASTE
a gdy loot idzie dla blokera to czasem macie Raj
Drut- no po poprzednim upie tez nie macie źle już od Bodajże 20-22 możecie solować dragi z rożdżką i exori frigo.
Sork- nie wiem nigdy sorkiem nie grałem ale jak widze kiedy sorkowie sie bawią w ue albo sd na wyższym lvlu to czasem zazdroszczę
Po 3 Co do tego uptadu tak jak mówiłem wyżej potwory mi sie nie podobają ale reszta jest Cacy.
Energy elemental jak ktoś wcześniej zauważył nie ma postury jest to beznadziejny prądzik... jestem na NIE
Earth elemental....Po co? jest stone golem i Gorlam (czy jakoś takoś) Jestem na +/-
Bog Rider- to pewnie będzie większy slim... jestem na +/-
Karaluch-Hmm jak ktoś grał w starszą tibie to pamięta że podobnie wyglądał bug i moim zdaniem to nawet fajne ^^ TAK
Gobliny-następna wersja orków.... tzn wcześniejsza wersja.... Nie
Wyrmy- coś nowego jestem na TAK
Water Elementalom zmienili tylko wygląd więc nie wiem o co wam chodzi...
a Sea Serpent- Może być ciekawie ;] Jestem na +/-
Chyba jeszcze był Grim Reaper więc też w sumie coś nowego Tak
Co do całej reszty (npc itemy itd )tak jak mówiłem Wszystko się podoba.
Moja ocena Summer Uptade 2008 8/10
Ostatnio edytowany przez Deros11 - 02-07-2008 o 22:10.
|