Mam teraz inny problem. Chodzi o stery do karty graficznej. Zainstalowałem S.T.A.L.K.E.R.'a, a z tego powodu, że mam słabą karte zainstalowałem nowe stery do karty graficznej. Oczywiście sterowniki nie są najnowsze, bo na tak starą karte - GeForce FX5500 - nie wypada instalować najlepszych sterów.
Zainstalowałem więc wersje sterowników 91.31 i tu pojawia się problem. Po ich zainstalowaniu żadna gra prawidłowo nie chciała mi chodzić, więc wróciłem do sterowników, które miałem wcześniej - wersja 56.71 (<wersji nie jestem pewien, ale wiem, że 50 coś). Po zainstalowaniu tych poprzednich sterów, które miałem wcześniej żadna gra nie chodzi dobrze. Np. W fifie 08 nie widać napisów i herbów klubów, ale całe menu jest, podczas meczu widać boisko i piłke, ale nie ma zawodników ;/. W GTA SA znowu podczas włączania jest czarny ekran, po chwili pojawia się INTRO, które anuluje i potem znów czarny ekran. Jedyna gry jakie chodzą to Football Manager 08 i Counter Strike 1.6. Sterowniki do karty przeinstalowałem ponad 10 razy i nic nie pomoga. Pomożcie.