Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2004, 07:28   #15
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Moze niektorym takie smierxci nie wydadza sie dziwne lub smieszne... Ale jak mozna trafic na smoka majac 14 lvl?...oboz amazonek
Jeśli grasz na liberze to tego smoka też spotkałem, ale zwiałem
Cytuj:
Myślę sobie "a wezmę przyda się do trenowania" idę sobie spokojnie na górę i patrzę pojawia mi się coś na Battle! Już spękany, patrzę a to Rabbit -_- no to idę dalej a tam po sekundzie za rabbitem dragon mi wyleciał... już prawie przed nim uciekłem ale niestety jak byłem już nad samą dziurą (już postać stała praktycznie na dziurze) to mnie dowrał z fire bomby (chyba, nie znam się).
JEśli to też libera to ja tam chyba stałem- i zginałeś od F-fave- ja też..... Poszedłem zobaczyć czy żyjesz bo miałem kilka UH w BP (sam mam 3 mlvl, więc ktoś mi rzuca ). Jeśli niw ty to nie wiem. Jak widac jestem sławny PP
najgłupsza śmierć to jak chłopak na liberce w carlin złapał po killu na środku miasta red skull (to był palek 20 lvl). Nie zdążyłem zroić skreena, ale to wyglądało jak zmasowany atak przy pomocy kusz i hmmów (widowisko jak na sylwka ). Wszyscy się uśmiali tam bo z takiej salwy to by 40 levelowca spokojnie ubili .
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem