Cytuj:
Moze niektorym takie smierxci nie wydadza sie dziwne lub smieszne... Ale jak mozna trafic na smoka majac 14 lvl?...oboz amazonek
|
Jeśli grasz na liberze to tego smoka też spotkałem, ale zwiałem
Cytuj:
Myślę sobie "a wezmę przyda się do trenowania" idę sobie spokojnie na górę i patrzę pojawia mi się coś na Battle! Już spękany, patrzę a to Rabbit -_- no to idę dalej a tam po sekundzie za rabbitem dragon mi wyleciał... już prawie przed nim uciekłem ale niestety jak byłem już nad samą dziurą (już postać stała praktycznie na dziurze) to mnie dowrał z fire bomby (chyba, nie znam się).
|
JEśli to też libera to ja tam chyba stałem- i zginałeś od F-fave- ja też..... Poszedłem zobaczyć czy żyjesz bo miałem kilka UH w BP (sam mam 3 mlvl, więc ktoś mi rzuca

). Jeśli niw ty to nie wiem. Jak widac jestem sławny

PP
najgłupsza śmierć to jak chłopak na liberce w carlin złapał po killu na środku miasta red skull (to był palek 20 lvl). Nie zdążyłem zroić skreena, ale to wyglądało jak zmasowany atak przy pomocy kusz i hmmów (widowisko jak na sylwka

). Wszyscy się uśmiali tam bo z takiej salwy to by 40 levelowca spokojnie ubili

.
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.