Muszę Cię rozczarować, ale jest taka opcja. Wiem dobrze, bo sam jej doświadczyłem

i oprócz tego mój kumpel też. Posiadałem 2 konkretne postacie na dwóch osobnych kontach, z których jedna z nich była moją powszechnie znaną postacią, druga zaś była przeze mnie skrzętnie ukrywana. Czyli kumple wiedzieli o tym, że pierwsza postać jest moja, ale o drugiej już im nie mówiłem, nawet najbardziej zaufanym osobom. Obydwie te postacie zostały jakimś 'cudem' skojarzone przez bliżej nieznanego mi typka, który opisał to na forum tibia.com. Były ukryte, a NIGDY NIKOMU nie podawałem jakichkolwiek informacji, że druga z tych postaci też jest moja. Więc wniosek się nasuwa sam. Ktoś ( zapewne nie jedna osoba ) ma taką możliwość, żeby prześwietlić tego typu informacje.
Oprócz tego, znam z RL kumpla, który obecnie gra na Antice i ma znajomego, który zna się na tym, z tym że nie jest za bardzo rozmowny i nie ma najmniejszej ochoty na podzielenie się tym z kimś obcym. Kumpel ten, potwierdził, że jest taka możliwość i przytoczył pare przykładów.