01-07-2008, 11:03
|
|
Blondynka
Data dołączenia: 02 05 2007
|
Ładnie ; ).
Lecz mam małe "ale":
- dodaj akapity we wstępie, by lepiej się go czytało
- Tyrsung - biegałam tam 30 ed bez żadnego problemu, zwracało mi się i było miło oraz przyjemnie ; ).
- Helheim - bardzo nieopłacalne dla rycerza (jak większość nieumarłych). Byłam tam z dwa razy moim rycerzem, 50 poziom, i po chwili biegania na -1 dałam sobie spokój.
- Okolnir - można tam expić na małych frostach (gdzie tam są zwykłe smoczki?) już na 28-30 poziomie bez większych problemów. Exp leci bardzo szybko, jest małe waste, należy uważać jednak na wszelkie lagi internetu.
- Kopalnie w Svar mógłbyś podzielić - jest tam wiele expowisk dla dość słabych graczy (culty etc). Można biegać także na crystal spiderach (dość opłacalny loot, bezpieczny exp dla 60~ maga), ice golemach (30 ed), nawet na mamutach (dają jednak te 160~ expa).
- Cyclopolis - na wyższych poziomach bez problemu można expić na dość niskim poziomie (zarówno postacie magiczne, jak i rycerze, palem nie grałam). Niestety, są one zawsze zajęte.
- A gdzie jest średni barabian camp?
- "30+, średnia, również obowiązkowy bp avalanche, gfb przy sobie ; )" A po co tam runy? Bez tego można się tam dobrze bawić, bez większych problemów.
- Na smoczkach można już bawić się na o wiele niższym poziomie
Reszty miejsc nie odwiedzałam ; (.
Poza tym, bardzo ładnie.
Ostatnio edytowany przez Slythia - 01-07-2008 o 11:05.
|
|
|