Witam wiem że to nie związane z teaserem ale jeżeli jesteśmy przy temacie profesji to proszę zauważyć że knight baaaardzi nudno expi zobaczcie przykład
50 ek - gdzie expi? żułwie/małpy (tylko na powierzchni)/minoski
50 rp - gdzie expi? Dragi/tomby/necro co jeszcze!?
mówicie że pall wydaje 2k na 100 kamieni na skila powiadam wam że dałbym wam więcej byle żeby mi się skile szybciej wbijały (gram ek) po za tym ek może zapomnieć o laniu solo behe/gs itp bo musi do nich podbiegać , a pall co? leje z daleka i ma to w dupie a jak coś już go walnie to ma exure san która nieźle go leczy , a i exura daje pare razy więcej hp niż knightowi... Assasin stary to już przesada 80 rp może lać frosty (luzacko) behe (up/down) demony!!! (up/down)
a knight na tym lvlu co będzie bił ?? nadal żułwie ... no i dragi ale rp już od dawna mógł tam expić...Nie mówcie że macie przejebane bo musicie wracać do depo po rski bo bieżecie 30+ na klate (no wiadomo że nie mówie tu o 10 lvlu) i starcza wam to na dluuuugo... a po za tym te rski dają wam możliwość bicia z dystansu więc nie wiem w czym problem...
Nie będę mówił też o tym że knight nie ma żadnego sposobu na szybkie wbicie lvla rp gdy chce szybko wbić lvl bieże ass i idzie na frosty/dle (tak wiem że możliwe jest waste ale chodzi mi o najszybsze expienie) ms/ed biorą sd i również śmigają na frosty (można już od 45 lvl... był film gdzie 45 lvl w 1,5h wbil 2 lvl na frostach) a ek co może zrobić ?? z exori będzie dragi ciągnął?? a exori gran to już rzal...
|