Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2008, 17:27   #41
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

1.Skill ciecia skorek bardzo fajny pomysl

2.Obnizenie expa za potworki o 50% (np gs daje 900 expa to dawal by 450) dlaczego? no sorki ale jak powstawaly nowe swiaty to tydzien i byly juz 40-50 lvl ;/ za duzo wysoko lvl postaci ale nie wiem jak to rozwiazac

3.) wyspy profesji ( a wiec 4 wyspy na ktore moze sie dostac tylko dana profesja np na wyspe druidow tylko druid) bylaby to wysepka na ktorej bylo by kilka expowisk i po jakims quescie dla danej profesji

4.) swiat non pvp dla graczy PACC (non pvp przeludnione przydalby sie taki server) i niech nikt sie nie sugeruje premia ze tam malo luda

5.)Wzmocnienie znaczenia SD i UH.TO byly kiedys priorytety druida i sorcerera ,teraz ludzie wola kupowac nic robic a Uhy sa juz prawie bezuzyteczne

6.)czestsze najazdy (raz na 2 tygodnie) na WSZYSTKIE miasta o tej samej porze

7.)Dodatkowe expowiska dla FACC (jestem pacc wiec mi to wisi) gdyz nie mozna sie kisic ciagle w tym samym (kazdy z nas byl kiedys faccem)

8.) obnizenie limitu ludzi na serwerze z 950 do 800-850 (pelny server = zajete expowiska = wieksze lagi)

9.) Wieksza liczba gmow w tym conajmniej 1 gm na kazdy swiat aby bylo mniej oszustow,botterow
malyjanek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.