Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brandle
Z jakiej racji non-pvp ma dostać arenę ??? Jeśli chcecie sobie powalczyć to idźcie na servy pvp.
A chociażby z takiej że na pvp jak nie masz dobrych pleców to nawet deserta nie zrobisz. Natomiast arena do walk służyłaby dla zabawy a nie po to by ubijać kogo się tylko chce. Moim zdaniem gracze na non-pvp też powinni mieć jakąś szansę zmiezyć się ze sobą a nie tylko maniakalne wbijanie expa i patrzenie jak cie sie boterzy zwalają na spawna.
|
Przy wybieraniu świata doskonale wiedziałeś co cię na nim czeka.
"On Non-PvP game worlds you are safe from attacks or damage by other
players."
I to się nigdy nie zmieni, a w ogóle zauważyłeś, że mapa Tibii jest identyczna na wszystkich światach? Wyobrażasz sobie, że na Securze czy Guardii jest jakaś arena, a na normalnym pvp co by tam było, pustka? Nie będą robić na serwerach różnic w spawnach potworów, zabudowie mapy, tylko dla tego, że przy tworzeniu postaci wybrałeś taki, a nie inny świat. Jakoś ja robiłem deserta kilka razy i nie potrzebowałem żadnych pleców, ale jeśli po wykonaniu ów questa pisze się do innych "pay 10k noobs" to sie nie dziw.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malyjanek
2.Obnizenie expa za potworki o 50% (np gs daje 900 expa to dawal by 450) dlaczego? no sorki ale jak powstawaly nowe swiaty to tydzien i byly juz 40-50 lvl ;/ za duzo wysoko lvl postaci ale nie wiem jak to rozwiazac
|
Tak, już teraz strasznie musi się expić na lvl 200+, a co dopiero gdyby było tylko 1/2 expa za potworki? Wszystkie high lvle retired = brak przypływu gotówki z pacców.
Cytuj:
4.) swiat non pvp dla graczy PACC (non pvp przeludnione przydalby sie taki server) i niech nikt sie nie sugeruje premia ze tam malo luda
|
To mi się podoba.
Cytuj:
5.)Wzmocnienie znaczenia SD i UH.TO byly kiedys priorytety druida i sorcerera ,teraz ludzie wola kupowac nic robic a Uhy sa juz prawie bezuzyteczne
|
Też tak uważam, ale jest to nie realne, gdyż Cipy nie robią czegoś, aby po dwóch upach to zmieniać na stary sposób.
Cytuj:
8.) obnizenie limitu ludzi na serwerze z 950 do 800-850 (pelny server = zajete expowiska = wieksze lagi)
|
Zły pomysł, mało ludu = gorszy spawn potworków. Mieszkasz w Polsce, trzeba było brać niemiecki serwer i byś nie miał lagów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pilarq
japierdole dlaczego teraz ostratnia rózga dla druida i sorca i obydwie walą ze śmierci, nożesz kurwa japierdole, sorc to jest takie kurwa gówno!! a cipki jeszcze dają druidowi rózge ze śmierci, pallkowi nowe kusze i srusze, kurwaaa no czemu ja gram kurwskim sorcem ???
|
Nie zauważyłeś, że dwie ostatnie różdżki dla sorca i druida zadają obrażenia od brakujących żywiołów? Tzn. jeśli Woi zadawało obrażenia od ognia, to nowe różdżki dla sorca (2 ostatnie) będą zadawały obrażenia od energii i obrażenia śmierci. To samo jest u druida, tylko inne żywioły. Średnia obrażeń 2 ostatnich różdżek u druida i sorca wynoszą 65, czyli tyle samo co z Woi i Hailstorm Roda. Po za tym po twoim nicku w grze widać, że nie jesteś zbyt inteligentny, a i raported za przekleństwa.