Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2008, 20:27   #4467
Xendriel
Użytkownik Forum

Xendriel's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa

Stan: Na Emeryturze
Xendriel ma numer GG 8764070
Domyślny

UP: Milito jest kontuzjowany, a w pierwszej jedenastce na pewno będzie Caceres (gra w środku lub na lewej obronie) i może nawet wygryzie Abidala.

Czytałem, że Barcelona zamierza jeszcze kupić 3 ofensywnych piłkarzy w tym klasyczną 9, więc nie ma na razie co spekulować jeśli chodzi o pierwszą 11. Jak już pisałem nie wiadomo co z Ronaldinho i Eto'o.

Alves :>>
Ukryty tekst:
Paulo Paixao, człowiek odpowiedzialny za przygotowanie fizyczne zawodników reprezentacji Brazylii jest zachwycony formą Daniela Alvesa i twierdzi, że jest to najlepiej wytrenowany piłkarz z jakim przyszło mu pracować w trakcie swojej długiej kariery.

Alves wraz z kolegami zakończył właśnie udział w zgrupowaniu 'Canarinhos' na eliminacje do Mistrzostw Świata i przebywa na urlopie. "Daniel Alves jest jednym z najbardziej kompletnych piłkarzy z jakimi miałem do czynienia. Jego kondycja jest nadzwyczajna" - mówił Paixao - "Rzeczy, które stawiają go wyżej od najściślejszej czołówki światowej to niespotykana siła, przyspieszenie oraz wytrzymałość. W testach, które przeprowadzamy na zgrupowaniach, Dani osiąga zawsze najlepsze wyniki, niezależnie od momentu sezonu i liczby rozegranych spotkań w klubie". Trener Brazylijczyków jest przekonany, że Alves ma wszelkie zadatki, aby być wielkim piłkarzem, szczególnie teraz, kiedy czynnik sprawności fizycznej odgrywa w nowoczesnym futbolu coraz większą rolę. "To nie wzięło się z powietrza. To efekt pracy jaka została wykonana od chwili kiedy ten zawodnik zaczął w ogóle grać w piłkę" - przekonywał Paixao.

Ostatnio edytowany przez Xendriel - 01-07-2008 o 20:36.
Xendriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem