Może i ja coś poskrobie.
1. Ach no co tu dużo pisać. Ta grę poznałem rok temu od mojego kuzyna ( pozdrawiam go ^^) i tak się zaczeła moja przygoda. Poznałem wielu kumpli, grałem na kilku serwerach ale po moich kumplach i kuzynie ani widu ani słychu.
2. 53 druid za czasów 7.6 ( era "zapałek")
3. Między wszystkim to wiele przyjaciół

.
4.To już prawie opisałem w punkcie 1. Zresztą szukałem rodzinki ale nie mogłem się doszukać. Jedni odeszli a drudzy to jacyś.. dziwni ale ja od oceniania nie jestem, każdy gra jak chce. Ja gram takim sposobem że głównie Tibia służy mi do pogadania z kumplami i porobienia jakichś fajnych rzeczy

.
5. Narazie nie bo wyjeżdżam na wakacje i nie będę miał internetu. Dokładnie 13 lipca więc troche jeszcze pogram.
6.Mi tam na tym nie zależy. Nie wiem sam jaki podać ponieważ.. no na tych co grałem nie mam po co wracać, czekają na mnie tam smutne wspomnienia ale jeśli tam mamy grać no to się zgodze. Tylko żeby była dobra i zgrana ekipa! ( no i świat PVP

)
7. Hmm. W WoWie to się nazwy wymyślało ale teraz nic mi nie przychodzi na myśl. Może Forgotten Souls? ( Zapomniane Dusze

)
Mam nadzieje że zgodzicie się na przyjęcie mnie tej gildii. Jeśli tak to postaram się o wszystko jak najlepiej

.
GG: 13226172