;S ja mam też paladyna na 45lvlu ze skillami 70/50 i najczesciej nim chodze tam pod cycami kolo thais sa crypt shamblery ghosty itd. i szczerze mowiac lepiej mi sie tam zarabia palladynem bo nim sobie uciekam i zbieram forse a na dodatek royal speary kosztują grosze...narazie wydaje mi sie że knight to najgorsza postać pod względem 1-skillowania2-expienia3-huncenia i *** wie co jeszcze
1-ponieważ skille wolniej lecą niż na palladynie a druid i sorc to tylko mlvl
2-ponieważ expienie knightem odbywa sie na tym samych potworach nawet może przez 20 lvli co jest strasznie nudne(oczywiście zależy od skilli ale i tak mam 80/80 i ciagle od 48 lvla chodze na dwarfy guardy),oczywiście każdy wie że knight jest najlepszy do botowania ale ja nie mam bota bo mi nie działa ;S a paladyn może na 45 lvl z takimi skillami 70/50 oraz time ringiem i bohami iść na gsa i inne cude-to dopiero jest zabawa-pokonywać coraz lepsze powtowry które gubią coraz lepsze rzeczy

3-knight traci fortune na health potiony przez to że musi przyjmować ciosy "na klate" a paladyn może uciekać------porównanie------
Knight bije sie z gsem traci(zależy od skilli) ~10 health potionów-1k
Paladyn zakłada bohy,time ring i traci royal speary więc traci ok.100gp bo np. bije gsa 1 min
Kto uważa że Cip Soft powinien ulepczyć tą profesje pod względem magicznym jak i siła zadawnych obrażeń lub podrozyć cena 1 royal speara do 100gp