Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2008, 13:29   #85
emesto
Użytkownik Forum

emesto's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Początkujący
Imię: Emesto
Profesja: Elite Knight
Gildia: ______
Świat: Askara
Poziom: 180
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
emesto ma numer GG ,,l,, trzeba zasluzy
Domyślny

Osobiscie zaczynalem grac na Tibi 7.2. Wiadomo bylo sie noobem jakich malo nawet teraz, ale widzac kogos kto mial 40 level Sorcem badz Druidem naprawde mialo sie do niego szacunek. Malo kto pamieta ze kiedys tymi profesjami expilo sie z Clubow a najczesciej byl to Skull staff, co prawda do pewnego momentu, potem stac robic HMM przez 2 dni i isc expic na Tarpid na ankh na -2 . . Byly czasy i tez je milo wspominam. Klimat i inni ludzie . . Wydaje mi sie ze ten klimat bral sie wlasnie z tego ze bylem malo doswiadczonym graczem, i aby zabic cos mocniejszego szlo sie wiekszym teamem, to tworzylo Ten kilmat. Inni ludzie. . Kiedys dostep do internetu nie byl tak powszechny jak teraz, kazda zakuta dechami wies moze dolonczyc teraz do spolecznosci tworzacej caly Internet.
Jeszcze co do klimatu tez pamietam kiedy droga Carlin>venore,thais to byla jedna wielka zgadywanka czy ktos lurnol gsa, albo DL pod Venore.
Co do PRO wypowiadajacych sie w temacie jakie go " Beholderyt" to mocne potwory. Pamietam kiedy Gim Dropless (100ek) dopiero po wykonaniu anni zaczynala expic na Dwarf Guard, wiadomo pallom bylo latwiej ale gra knightem to byl czysty wyczyn. Jesli wtedy ktos nie urzywal bota, mogl popisac sie prawdziwym Pvp, Ciekawi mnie ile ludzi potrafilo by teraz w biegu trafic z Sdka w przeciwnika, badz Uhem w siebie ? Co do Uhow to kiedys Drut nie mial takiego Powaha, ale to on tworzyl cala ekonomie. To uhy byly najbardziej porzadanymi runami i kazdy High level staral sie miec swoich providerow. I te ceny . . G legs 300k, MMS 200k . . Dodatkowo teraz w tibi kazdy prawdziwy NOLIFER chce poczuc sie kims,psujac przez to zabawe innym graczom. .badz poprostu zwrucic na siebie uwage. No nic rozpisalem sie Przyszlo Poszlo jak to mowia a czas leci dalej, zobaczymy co wymysla CIPy w przyszlosci Pozdro
Ps Nie pisze Polskich znakow bo jestem na emigracji i mam Anglojezyczna Viste
Ps2 Ciekawe ile Forumowych Flamerow mi pocisnie
Ps3 Wypas Konsola
09:27 Muritarida [23]: where is santa claus?
09:28 Beronox [31]: Africa
emesto jest offline