Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2008, 16:30   #21
Gornik14
Użytkownik Forum

Gornik14's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ilss
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Menera
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hovvner Pokaż post
Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać od komentarza. 10 health potionów? Ty chyba na głowę upadłeś . Ja bijąc knightem na 85 lvlu z Royal Axem i skillami 82/79 traciłem max full manę na leczenie, czyli 4 manasy jak z bicza strzelił. A co palkowie nie zużywają manasów? Przecież gsy strzelają z daleka z poisona.

A co do głównego problemu, to ja widzę tylko jedno rozwiązanie. Albo palek zaniżył swoje skile, albo ty zawyżyłeś swoje. No chyba że dragów bić nie umiesz. Ale to już twoja sprawa.

Pozdrawiam,
~Hov
nie zawyżyłem moich skilli mówie tylko co widziałem tzn. strzelał z boltów i miał skille 70/50 przynjamniej takmi powiedział ale dlaczego miałbyzaniżac?chyba raczej zawyżać,jest też prawdopodobieństwo że miałem pecha i mi akurat nie siadało na dragu..hity z bsa był ~120 a z blacksteela po ~180
i w ogóle ja mówiiłem o knighcie na 55 lvlu jak ja mam a knight na 85 ma wiecej życia i many OMG żal...tak samo moge powiedzieć że 100 knight nie żużyje na gsa ani pota,chyba nie przeczytałeś wszystkich postów nawet
Gornik14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.