Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2008, 21:29   #51
anonymousexd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasukekeuhn
można by by zrobić Zniszczona tibie, zniszczone Carlin,Thais,Venore. Byla by wielka groza
GENIALNY POMYSŁ! Sam już kiedyś oi czymś takim myślałem. Z jakieś wielkiej okazji, np z 15 lecia Tibii zrobić tygodniową apokalipse. W czasie jej trwania dać wszystko x5 żeby gracze nieodczuwali zabardzo strat bo dedzie na 6 zerkach przed depo ^^. Oczywiście pomysł z wielkim potworem jest głupi, ale ogólna idea chaosu i najazdów jest doskonała.
Ja bym zrobił to tak:
1 Dzień - normalna tibia, średnie potworki najeżdzają miasta
2 Dzień - normalna tibia, mocwe potworki najeżdzająmiasta
3 dzień - zniszczone budynki, mocne potworki wszędzie
4 dzień - brrak sklepów, ruiny, tylko depo i temple, mocne potwory
5 dzień - brak niektórych depo, same ruiny temple. DUŻO mocnych potworów, mino mage na rooku.
6 dzień - jedyna sprawne depo w jakimś wybranym mieście, np ostatnio forteca w Kazo, reszta miast zrównana z ziemą,mnóstwo mocnych potworów, połączenie lądowe rooka z mainem, dobre itemki na ziemi
7 dzień najmocniejsze potwory, wieksząść wody zamieniona na piasek, jedynie ruiny Kazo z jakimiś nowymi tunelami, aktywne lavahole, i na koniec jakiś wielki boss. Dlateama która go ubije rare itemki + pacc

Niewiem czy gracze chcieliby żeby zmiany po tym tygodniu w ich itemach/lvlu zostały w grze, ale ja wolałbym by zostały. Jak ktoś niechce paść to niech sie nie loguje.

Wiem jakie beda komentarze, ale wypowiedzieć sie musiałem, bo pan pomysłowdawca wyłożył na forum pomysł o ajkim sam kiedyś marzyłem! ;D

EDIT: I może pierszego dnia jakiś NPC - fundujący pieniądze na potiony xD

Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 02-07-2008 o 21:33. Powód: Dla jaj?
anonymousexd jest offline