Straszny Błąd CipSoftu w Update 8.2
Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem okropny błąd w tym update.
Nie wiem czy to błąd, może tak miało być ale jest to troche dziwne.
Bowiem itemki które dodają skile i mlvl mają w sobie pewną rzecz która mi sie nie podoba.
Przypuscmy ze mam 70 Dista. I podczas expienia w ciągu przypuscmy 4 godzin wbija mi się 71 dista.
Podczas gdy zakladam armor który dodaje mi 2 dista, wówczas mam 72 dista i nie potrzebuje 4 godzin na wbicie kolejnego dista tylko już przypuśćmy 5 godzin (mowie o expieniu nie o treningu, bo podczas expienie dist też rośnie).
Jaki z tego morał? Lepiej nie zakładać tego armora i wbić sobie 71 dista szybciej a następnie założyc i miec 73 dista. Ale tu znowu pojawia sie problem bowiem wbicie kolejnego dista (74) zajmuje wiecej czasu niz wbicie z 71-72.
Jaki z tego morał ogólny? Lepiej w ogole tego nie zakładać! Założyć dopiero jak juz dist praktycznie nie rośnie!
Podobnie jest z mlvlem. Mag który ma mlvl 40 potrzebuje przypuscmy 20k many do spalenia na 41 mlvl. Natomiast jak ubierze se spellbooka i jakiś armor bedzie miał mlvl przypuscmy 42. No i znowu z 42 na 43 trudniej wbic niz z 40-41.
Rozumiecie o co mi chodzi? Prosze o wasze opinie. Dla mnie to jest bardzo niesympatyczne. Moim zdaniem przy distance powinno wtedy pisać ze masz 71 dista +2. A nie np odrazu 73, bo wtedy wolnej wchodza dalsze disty.
|