Ok, bluzgamy...
Devil Armor
Średnie. Czemu ma służyć te poroże? Kiepskie cieniowanie, kanciate strasznie...
Devils Legs
Cienkie. U góry wyglądają, jakby były ucięte. Chyde takie w jednym miejscu.
Barbarian Hammer
E, bardzo fajny przedmiot! Wygląda nieco jak tłuczek do mięsa, ale przez to fajnie... Taki młot idealny dla barbarzyńcy.
Elemental Sword
Średni. Elemental znaczy żywioł. A to z żywiołem nie ma wspólnego wiele. Ale cieniowanie ładne i jest to najlepszy przedmiot zaraz po Barbarian Hammer.
Storm Hammer
Dziwny. Fajny młot, ale zbyt futurystyczny. No i ma beznadziejną rękojeść, taka koralikowa.
Chaos Armor
NAJLEPSZY item, zdecydowanie! Fajnie wycieniowany, klimatyczny... Tylko kolorek taki pedalski, lepszy byłby czerwony.
Devastator Sword
Wiesz, co mi przypomina? Miecze łańcuchowe szturmowych marines z Warhammer 40.000: Dawn of War. Beznadzieja, jakiś taki pogryziony, kanciasty... No i kolorki kiepskie.
Centurion Helmet
Kiepski. Kanciasty, ten pióropusz ucięty... Ale cieniowanie fajne.
Monkey Shield
Kolory marne, ale fajnie wycieniowane. No i ta małpa przypomina gąsienicę.
Monkey Armor
Fajny pomysł.... Ale wykonanie średnie. Cieniowanie ujdzie, ale ta zbroja bardziej przypomina mi Combat Armor z Fallouta... No i ta małpa głupio wygląda.
Archon Helmet
Fajny. Taki anielski. Ładnie wycieniowany, miałeś pomysł...
Cass
Co to jest? :/ Szabla? Nóż Do Krojenia Dużego Chleba? -_- Ale jest fajny, muszę przyznać. Ładnie wycieniowany, i WoGle...
Chaos Legs
W przeciwieństwie do armora, średniak. Strasznie chude, i również ucięte. NO I KOLOR!
Green Robe
Fajnie wycieniowany, ale popracuj nad wyglądem. Bo to przypomina maskę tudzież potwora niż szatę.
Harpoon
Dziwaczny, takie połączenie wideł z włóczni... Dobrze zrobiony, wycieniowany, ale rękojeść jest niestety słaba. Nie wiem, co chciałeś osiągnąć tymi białymi kropami, ale ci nie wyszło.