Zobacz pojedynczy post
stary 31-12-2004, 20:14   #16
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Ok, bluzgamy...

Devil Armor

Średnie. Czemu ma służyć te poroże? Kiepskie cieniowanie, kanciate strasznie...

Devils Legs

Cienkie. U góry wyglądają, jakby były ucięte. Chyde takie w jednym miejscu.

Barbarian Hammer

E, bardzo fajny przedmiot! Wygląda nieco jak tłuczek do mięsa, ale przez to fajnie... Taki młot idealny dla barbarzyńcy.

Elemental Sword

Średni. Elemental znaczy żywioł. A to z żywiołem nie ma wspólnego wiele. Ale cieniowanie ładne i jest to najlepszy przedmiot zaraz po Barbarian Hammer.
Storm Hammer

Dziwny. Fajny młot, ale zbyt futurystyczny. No i ma beznadziejną rękojeść, taka koralikowa.

Chaos Armor

NAJLEPSZY item, zdecydowanie! Fajnie wycieniowany, klimatyczny... Tylko kolorek taki pedalski, lepszy byłby czerwony.

Devastator Sword

Wiesz, co mi przypomina? Miecze łańcuchowe szturmowych marines z Warhammer 40.000: Dawn of War. Beznadzieja, jakiś taki pogryziony, kanciasty... No i kolorki kiepskie.

Centurion Helmet

Kiepski. Kanciasty, ten pióropusz ucięty... Ale cieniowanie fajne.

Monkey Shield

Kolory marne, ale fajnie wycieniowane. No i ta małpa przypomina gąsienicę.

Monkey Armor

Fajny pomysł.... Ale wykonanie średnie. Cieniowanie ujdzie, ale ta zbroja bardziej przypomina mi Combat Armor z Fallouta... No i ta małpa głupio wygląda.

Archon Helmet

Fajny. Taki anielski. Ładnie wycieniowany, miałeś pomysł...

Cass

Co to jest? :/ Szabla? Nóż Do Krojenia Dużego Chleba? -_- Ale jest fajny, muszę przyznać. Ładnie wycieniowany, i WoGle...

Chaos Legs

W przeciwieństwie do armora, średniak. Strasznie chude, i również ucięte. NO I KOLOR!

Green Robe

Fajnie wycieniowany, ale popracuj nad wyglądem. Bo to przypomina maskę tudzież potwora niż szatę.

Harpoon

Dziwaczny, takie połączenie wideł z włóczni... Dobrze zrobiony, wycieniowany, ale rękojeść jest niestety słaba. Nie wiem, co chciałeś osiągnąć tymi białymi kropami, ale ci nie wyszło.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-12-2004 o 20:49.
Ghost Nieudany jest offline