Cytuj:
Mam pytanie co do BK
Chcieliśmy wybrać sie z kumplem pohuncić BK (wiem, że go pokonamy, ale...) chciałbym wiedzieć jakie będe mieć waste przy kilugodzinnym hunceniu?
Teraz team:
Ja:
-69 knight skille 74/71
-eq: Mpa, dh, mms, g legs, boh/steel boots, mystic blade
Kolega:
-53 paladin skille 78/60+
-eq w zasadzie nie ważne, ale będzie bił enchantami.
Czyli proszę o krótką i zwięzła odpowiedź jakie waste bede mieć przy bloczeniu BK?
z góry dzieki za odp.
|
Zależy czy Wam coś poleci, jeżeli nic to możecie mieć waste, jeżeli jednak coś
poleci będziecie na +
Cytuj:
Mam pytanie co do Dragon Lorda, Mam 35 Elder Druida i chciałbym sie wybrać na Dragon Lorda, Ale nie wiem dokładnie gdzie jest jakiś bezpieczny resp. i Czy go pokonam a jeżeli tak to z czym lepiej Icicle czy Exori Frigo. Uhy/Exura Gran. Czy jak radzicie. Prosze o odpowiedź.
|
W dragon lair venore jest fajny resp DL na wierzyczce, która znajduje się na zachód, ale prawie zawsze DL jest tam wybity i znikome szanse, że Ci coś wogule poleci... na takim lvlu ogromne waste ^^
Cytuj:
Podobno przed OFem dodali jakiś camp z orkami, czy dałbym tam radę knightem 41 lvl 73/71 Eq: RH, DSM, B Legi, BOHy, Demonka i Bright Sword/Blacksteel/Dragon Slayer. Proszę o jak najszybszą pomoc. Bez PACC.
|
Myśle, że byś był na - bo tam wszędzie jest napchane orców multum i jak już chciałbyś się tam wbierać to na wyższym lvlu i odrazu na główny OF (wtedy masz dodatkowo szanse, że Ci poleci bp do dwarven armor quest ^^ )