Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PLague
Moim zdaniem, trzeba być niezłym jełopem, jeśli z tego testu gimn. dostaje się mniej niż 60pkt. Tegoroczny był banalny (charakterystyka postaci! Ludzie, to było najłatwiejsze co mogliście dostać. Nie uwierzę, że ktoś nie przeczytał chociaż opracowania "Kamieni..."), a i tak słyszałem na różnych forach i w moim mieści "ale trudne, no ja cie nie moge, same zje* układały te zadania". Myślę sobie wtedy "wtf, co to za kur* trolle, żeby narzekać na taki egzamin na poziomie 1 kl. gimn?"
|
Piszesz boś nie jest w naszej sytuacji. Dostałem 56 pkt i masz rację zwąc mnie jełopem bo 4 pkt mi zabrakło? Każdy jest taki inteligentny bo siedzi z boku, ciekaw jestem ile Ty byś dostał.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snopeczek
Nieważne, dostałem się tam gdzie chciałem, do technikum budowlanego na technika budownictwa 
|
Witam kolegę po fachu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Szocik
Za charakterystykę dostałem 0 pkt, łącznie miałem 55 pkt, czy ja rozpaczam, żalę się, mogę być tylko zły na siebie że mi źle poszło i jełopem nie jestem wypraszam to sobie ...
|
I tu masz racje. Sam wiem, że mogłem na więcej napisać no ale cóż temat mi nie leżał, na matematyczno przyrodniczym zjadły mnie nerwy i proszę o to rezultaty. Ważne jest i tak to, że dostałem się do szkoły pierwszego wyboru, do której planowałem iść od początku gimnazjum.