Nooby- nie newbie, nie wkurzają mnie głupie nicki bo można się pośmiać, ale chamstwo(-Dude, can u leave, it's our/mine spot.-Hahahaha noob), nienawiść do rodaków(Dam itemy za zaufanie, no cóż anglik raczej nie zrozumie), złodziejstwo(Lootbagi, lece przez całą tibie z minosów do ab i zaraz cała armia za mną kroczy), kialjecinje poljiskieko ijenzyka(twuj,muj,koha,wyrażenia-twoja stara twuj stary)
High levele kozaczki i ogólnie dyskryminacja spowodowana małą cyferką obok nicku, wpieprzanie się na respa i bloczenie go, walenie moich potworów, zabijanie slima, ks, rzucanie świerzych ciał na moje ledwo zabite potworki, żeby zabrać mi loota i wiele, wiele, wiele, wieeeeeellllllleeeeeee.............więcej...
Niestety. Neostrada plax. -ej patsz jiaka fjana gra moshe porgamy? oo fjanie, patsz ma baga moshe ma w njim itmeki dwaaj walimy!!111one...
Presja levela -Nie mogę, expie. Nie pomaganie graczom -Nie moge, nie umiem, nie chce, mam za mały level, niemam, też jestem po hacku, nie pomogę, nie!
Oraz coś! Za co zostane zbluzgany nie jeden i nie pincet razy!
Premium Account...nienawidzę tego, poprostu nie mogę tego znieść, że to istnieje. Dobra niech będzie, ale nie taka komercha. Utrudnić Faccom ułatwić Paccom. Boże, to jest właśnie największy minus Tibi
Ostatnio edytowany przez Manis - 03-07-2008 o 23:22.
Powód: Bo kibel śmierdział
|